Szolgáltatásaink

Harai ingatlan, a legjobb választás

Szolgáltatásaink

Cégünk egy ingatlan keresésével-vásárlásával kapcsolatosan felmerülő összes kérdésre megpróbál Önnek szakértői módon válaszolni. Mivel iroda hálózatunk első számú szabálya, a piaci viszonyok ismerete ezért partnereink az ingatlan értékesítés során az alábbi rutint használják.

Minden Harai Ingatlan Franchise hálózathoz csatlakozott iroda ingyenesen végzi ingatlana szóbeli értékbecslését, ha utána Ön megbíz minket annak értékesítésével.

A szigorú ügyfél átvilágítási szabályoknak megfelelve irodáink csak a tulajdoni lap bemutatása után kötnek megbízási szerződést az adott ingatlanra. (Ha a tulajdonosnak nincs ilyen, akkor a Harai Iroda, ha szükséges beszerzi a legfrissebb tulajdoni lapot, amiből a megbízó is kap példányt, amit máshol is felhasználhat.

  • A Harai Ingatlan Irodákkal szerződésben álló jogász ingyenes tanácsadást nyújt minden egyes olyan ingatlan jogi kérdésben, ami felmerülhet egy esetleges adásvétel alatt.
  • Az irodáink szoros kapcsolatban állnak a helyi Polgármesteri Hivatalokkal és Földhivatalokkal, ha kell ingyenesen elárunk ott is.
  • Referenseink az ingatlan felmérésekor alaprajzot, profi enteriőr fotókat, ha szükség van rá drón felvételeket készítenek.

A Harai Ingatlan Irodák csapata minden ingatlanra sok időt szán! Ez nagyon fontos! Célunk az, hogy az eladandó ingatlan ne csak egy legyen a sok ingatlan.com-on megjelenő hirdetés közül.

Minden ingatlanról megpróbáljuk a legtöbbet megmutatni, azokról kisfilmet készítünk és a közösségi médiában illetve saját Youtube videócsatornánkon hirdetjük azokat, természetesen az irodák saját költségére!
A családiház, vagy lakás azonnal megjelenik 2 nyelven beszélő saját weboldalunk is, amelyet a www.harai.hu címen érhet el. Ezt az oldalt a most szervezés alatt lévő osztrák és német irodáink is használni fogják, ezért ide érdemes lesz a nagy értékű, nehezebben értékesíthető ingatlanokat is feltölteni!

https://www.youtube.com/channel/UCiFRpCd_oixJsx6dqHW1nyg/videos
Iratkozzon Ön is fel videó csatornánkra, hogy láthassa, mi hogyan hirdetünk!

Referenseink a megbízás napjától végig kísérik az ingatlan sorsát és egyeztetnek az eladókkal a piaci mozgásokról.
Ha sikerül eladni az ingatlant természetesen elsőnek ajánljuk fel a vevőnek ügyvédeinket, akik jutányos áron készítik el a korrekt adásvételi szerződést. Mivel szokás szerint általában a vevők hozzák az ügyvédet, így ha idegen szakember írja a szerződést, akkor ügyvédünk térítés mentesen fogja képviselni eladó/megbízónk jogait és nézi át aláírás előtt a szerződést.

Természetesen a Harai Hitelcentrum is segít megtalálni Önnek a legjobb piaci konstrukciót, ha szüksége van a vásárláshoz még tőkére!

2 nap alatt készítjük el a törvény által kötelezően előírt energetikai tanúsítványt!

És ami még nagyon fontos!

Megbízható és gyors szakembergárdát tudunk ajánlani a beköltözés előtti munkálatokhoz (festés, burkolás, gépészet, asztalos munkák, stb.)

Reméljük szolgáltatási csomagunk elnyerte a tetszésüket és hamarosan találkozhatunk Önökkel valamelyik Harai Ingatlan Irodában!

Üdvözlettel:
Harai Tamás


office.text2