Harai Ingatlan Franchise

2151, Fót, Móricz Zs u.3
info@harai.hu
+36 (30) 9713-836
refens kép

A Harai Ingatlan hálózat első irodája fóti székhellyel 1992-ben alakult családi vállalkozásként.

Üdvözlöm Önöket Harai Tamás vagyok a cég alapítója és tulajdonosa, büszke családapa. A rendszerváltás után zöldfülűként édesanyámmal gondoltunk egyet és belevágtunk egy olyan vállalkozásba, amely mára az életünk része lett. A sok-sok év alatt csak megerősödött bennünk az a tudat, hogy a sikeres üzlet egyik alapja a nyugodt, biztonságot adó, összetartó CSALÁD.

Ha ebben a családban jelen van a tapasztalat, a szakértelem és a tudás, akkor a cég megfelelő alázattal és megannyi munkával komoly eredményeket érhet el.

Nálunk édesanyám hozta a tudást és tapasztalatot 25 éves önkormányzati múltjából, én voltam a frissen végzett építész tele lendülettel, húgom pedig a jogi egyetemen tanult. Ő lett a cég ügyvédje. Így állt össze a máig működő csapat, kiegészülve már a feleségemmel és a sógorommal is. Aztán jöttek sorban az irodák mind-mind olyan értékesítőkkel, akik átérezték mit jelent egy csapatban dolgozni egy nagy családként tevékenykedni.

2019-re elérkezettnek látom az időt arra, hogy az üzleti modellünket, az általam elnevezett „Family Franchise” elképzelésemet át tudjuk adni a piac más szereplőnek is. Ingatlanközvetítés-Másképp szlogenünk már láttatni véli, hogy mi ki fogunk lógni a már ismert nagy ingatlan franchise rendszerek sorából és inkább ajánlási mintsem hirdetési alapon szeretnénk bővülni és azt sem minden áron. Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos és mi inkább várunk, hogy a megfelelő partnerekkel találjuk meg a kapcsolatot.

Ami biztos, hogy jóval lazább, családiasabb hangulatot szeretnénk elérni irodáink és értékesítőink között, a kézikönyvünkben elvárt alapok pedig mindenki számára könnyedén teljesíthetőek lesznek. Egy ingatlan vásárlása nagy esemény minden ember életében, ezért kötelességünk minden Ügyfelünkkel úgy bánni, hogy érezze megfelelő döntést hozott. Ígérjük, hogy a Harai Ingatlan Irodák ebben megfelelő teljeskörű szolgáltatást nyújtó segítő „családtagok”, partnerek lesznek.

Üdvözlettel:

refens kép
Harai Tamás
Tulajdonos

Harai Tamás építész- technikusként végzett, majd 1994-ben indította a Harai Ingatlant édesanyjával. A rendszerváltás után alapított ingatlanközvetítő cége az elsők között volt a magyar piacon. A családi vállalkozásba később csatlakozott húga dr Harai Melinda, aki mint ügyvéd tevékenykedik. A jelenleg több saját irodával rendelkező Harai Ingatlan az agglomeráció ingatlan szakértője.

refens kép
Szeles Ágnes
Franchise igazgató

Gazdasági mérnökként végeztem. Kereskedelemben dolgoztam több éven át, majd mikor a gyerekek iskolások lettek, akkor kezdtem el együtt dolgozni a férjemmel! Sikerünk titka megértés, empatikusság,kitartás!!

refens kép
Horpácsi Zsanett
Jogász

Dr. Horpácsi Zsanett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végzett. Szakmai tapasztalatát több hazai ügyvédi irodában szerezte az ingatlanjog illetve a polgári jog területén. Cégünknél Zsanett feladata a jogi előírásoknak megfelelő működés és feladatmegoldás elősegítése valamint az általunk szolgáltatott teljeskörű ügyintézés során a jogi segítség nyújtása.

refens kép
Dr. Nagy Orsolya
Ügyvéd

Dr. Nagy Orsolya Stefánia 2002-ben végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. 19 éves tapasztalatával segíti az iroda munkáját