Harai Ingatlan Iroda Fót

Harai Ingatlan Iroda Fót

2151, Fót Móricz Zs.u.3.
Lajosné Harai
Harai Lajosné
Irodavezető

A Harai Ingatlan Franchise első 1992-ben alapított irodája. A rendszerváltás után cégünk szinte az elsők között alakult a hazai ingatlanpiacon, ami családi vállalkozásként kezdte meg működését.

Hogy mi a titka egy sikeres ingatlanos cégnek? - kérdeztük Harai Lajosné irodavezetőt, aki alapító tagja a vállalkozásnak.

A siker titka a család! 1992-ben, mint a helyi Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályának munkatársa elkezdtem azon gondolkodni, hogy hogyan kamatoztathatnám nagy helyismeretemet és kapcsolat rendszeremet. Az akkor építész technikusként végzett fiammal együtt megalakítottuk családi vállalkozásunkat, amihez később csatlakozott ügyvéd lányom és vejem is. Megpróbáltuk a családias hangulatot átvinni az üzleti életbe és ez végül sikerre vezetett. Mindenkinek ajánlom, aki a mi "családi franchise-unkhoz csatlakozik azt, hogy minél több megbízható, családtagként kezelhető szakértő munkatárssal vegye körbe magát. Legyen jó kapcsolatuk a mindenkori városvezetéssel, legyenek figyelmesek a településük ügyes-bajos dolgaira, ha már kézzel fogható a siker, akkor pedig ADJANAK! Mert a Harai Ingatlan Irodáknak ez is a fő ismérvük!

Harai Lajosné irodavezető, alapító

Judit Kovács
Judit Kovács
Ingatlanértékesítő
Mollináry Ádám
Mollináry Ádám
Ingatlanértékesítő