2151 Fót Eladó Ház (#01012022235)
Ingatlan ára: 99 000 000 Ft (99 000 000 Ft)
2151 Fót Eladó Ház (#01012022235)
2151 Fót Eladó Ház (#01012022235)
Ügyvitel típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Építési mód:
családi ház
Közvetítők segítsége:
Ne keressenek közvetítők
Fűtés:
gázkazán
Komfort:
összkomfortos
Az ingatlan állapota:
jó állapotú
Szobák száma:
6
Szintek száma:
2
Pince:
van
Tetőtér:
beépített
Telekterület:
636 m2
Alapterület:
167 m2
Kilátás:
kertre néző
Fürdő és WC:
Külön és egyben is
Légkondicionáló:
van
Parkolóhely típusa:
önálló garázs
Parkolóhely használatának feltétele:
benne van az árban
Építés éve:
1993

FÓT legszebb részén a KIRÁLYDOMBON eladó egy 1993-ban épült, teljesen alápincézett, földszint+tetőtérből álló könnyűszerkezetes KÉT GENERÁCIÓ részére is alkalmas ÖNÁLLÓ családi ház.

Telken való elhelyezkedés az alábbi: 5 méter előkerttel, szabadon álló beépítési módban épült, mivel a telek szép széles 18,5 méter. A bal oldali szomszédtól 3 méter, a jobb oldali szomszédtól pedig 5 méter szabad terület van, ami fás, bokros parkosított, illetve egy része kocsiparkolás céljára térkövezett.

Telekterület: 636 nm.

A szuterénszint 107 nm, ahol két állásos GARÁZS, fűtőhelyiség, közlekedő,raktárhelyiségek találhatók. Mindkét garázsajtó automata, úgymint a kertkapuk is.

A teljes két szinten lévő lakótér nettó 167 nm, ezen kívül + a tetőtéri részben tároló tér is ki van alakítva.

Földszinti lakótér: 106 nm-en gyönyörű 53 nm-es NAPPALI, minőségi parketta burkolattal, melyhez csatlakozik a 9 nm-es beépített konyha. Ezen a szinten még 3 db nagyméretű szoba ( 12,08,13,9,10,82 nm ) találhatók. Egy közlekedőből nyílik a fürdőszoba, az előszobából egy külön WC, egy nagyméretű előszobai gardrob. Innen indul a lépcső a tetőtéri részbe.

A tetőtéri rész nettó 61 nm-es + a falak mentén kialakított tárolók.

Itt két nagy szoba, lett építve ( 21,03 és 23,54 nm ) Az egyikben egy külön konyha is helyet kapott az esetleges két generáció együttélése miatt, valamint egy előtérből nyíló fürdőszoba is.

A ház fűtése gázkazánnal megoldott. A földszinti részen az álmennyezetben alternatív fűtésként elektromos fűtés is ki lett alakítva.

A földszinti részen a nyílászárók egy része még az eredeti fából készült zsalugáteresek, de néhányat már új nyílászárókra cseréletek. szereltek. A tetőtéri nyílászárók részben ki lettek cserélve új hőszigetelt műanyag nyílászárókra.

A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. Az öntözőrendszer a telken lévő fúrt kútról és a ciszternáról üzemel. ( takarékoskodás ) A kert hátsó részében szanetli készült, ahol kellemesen tölthetjük el vendégeinkkel a hétvégéket. Mindkét szint klimatizált. Az épületben a riasztó kiépítésre került.

A beépített konyha, a beépített szekrények a vételár részét képezik, azonban a többi bútor megállapodás kérdése, ha tetszik a vevőnek.

Infrastruktúra kiváló: Buszmegálló 3 perc séta, vasúti megálló 5-8 perc séta. Bevásárlási lehetőség, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár szintén nagyon közel található.

Amennyiben elnyerte a tetszését az ingatlan, hívjon fel, nézzük meg együtt, mielőtt lemarad erről a remek ajánlatról.

30 éves szakmai tapasztalattal teljes körű szolgáltatást nyújtok ingatlanok biztonságos adás-vételéhez. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére. A HARAI INGATLAN és ÜGYVÉDI IRODA várja ügyfeleit, ingyenes banki tanácsadással, kedvezményes ügyvédi háttérrel. Energetikai Tanúsítvány készítéssel 2 nap alatt!

Várom hívását a hét bármely napján!