Franchiseunk bemutatása

Harai ingatlan, a legjobb választás

Franchiseunk bemutatása

Harai Tamás vagyok, a fóti székhelyű Harai Ingatlaniroda tulajdonosa. 25 évvel ezelőtt édesanyámmal alapítottuk a cégünket, mely az észak-pesti agglomeráció ingatlanaival kezdett foglalkozni. Most a 25 év minden tapasztalatát, hibáit és sikereit átgondolva mérföldkő elé érkezik vállalkozásunk, mert úgy gondolom, hogy az a modell, az a családias hangulat, ami tevékenységünket jellemzi, más hozzánk csatlakozó irodáknál is sikerre vezethet.

  

Piackutatást végeztünk és rájöttünk, hogy egy úgynevezett „családi franchise”, egy, a nagy konkurens cégektől valamiben eltérő ingatlanközvetítői modell országszerte elismert lehet. 

  

 Megalkottuk azt a kézikönyvet, amiben megfogalmazzuk cégünk filozófiáját és terveit. 

És most jön a csoda...Mindenféle hirdetés nélkül már a tervezési és gondolati szakaszban több tucat telefonhívást kaptunk a csatlakozás feltételeiről. 

Harai Ingatlanirodák üzemelnek Fóton, Veresegyházon Újpesten, de az új franchise, aminek bevezetését augusztusban fogjuk elkezdeni már megindította a háttérmunkát. Nagyon komoly üzleti tervet készítettünk felkészülve egy szárnyaló, de adott esetben visszaeső ingatlanpiaci helyzetre. 

  

Sikerült megállapodni szegedi, óbudai, dunakeszi, törökbálinti, gödöllői, zuglói cégekkel, tehát a Harai Ingatlan logó reményeink szerint országszerte ismert és elismert lesz. 

  

2019 októberétől vadonatúj weboldallal jelentkezünk, ami képes lesz kezelni több ezer ingatlant és sok-sok irodát. Nem szeretnék elébe menni a dolgoknak, de érdemes lesz ránk várni! Saját, egyedi filozófiát dolgoztunk ki, ami az ODAFIGYELÉSEN alapszik és nemcsak nyerészkedni akar, hanem adni is.