Csatlakozz hozzánk

Harai ingatlan, a legjobb választás

Csatlakozz hozzánk

A Harai Ingatlan Franchise az ún.”családi franchise” gondolatával jött létre. Az anyacég a 25 éves ingatlanpiaci múltra visszatekintő Harai Ingatlaniroda Fóton családi vállalkozásként üzemel, ahol generációk dolgoznak sikeresen együtt. Ezt a már jól működő modellt szeretnénk átadni partnereinknek, akiknek minden segítséget megadunk, hogy minél magasabb szintekre érjenek el. Komoly webfejlesztés után vagyunk, amit egy a piacon egyedülálló reklámkampánnyal támogatunk. Lajos az ingatlanos történeteivel szeretnénk sok embert megnyerni, országos ismertséget kapni. 

Nem titkolt vágyunk, hogy az offline telephellyel rendelkező irodák mellé, szeretnénk megnyerni olyan kezdő, de tehetséges vállalkozásokat is, ahol nincs elég tőke egy iroda elindításához. 

E kisvállalkozások számára felajánljuk online rendszerünket, nyissanak velünk VIRTUÁLIS IRODÁT! 

Szabályaink átláthatóak, rendszerünk egyszerű mindenki részére gyorsan tanulható.  

Reméljük ezért is leszünk népszerűek a piacon azon ingatlan-közvetítő cégeknek, akik még nem csatlakoztak egy rendszerhez! 

Mert a jövő mindenképpen ez, együtt sokkal könnyebb. Nálunk kész belső szabályzatot, ügyfél átvilágítási rendszert, GDPR-t kap minden csatlakozó cég. Nem kell forint milliókat invesztálni, nem kell hónapokat várni, amig minden háttéranyag elkészül! 

 

Tehát munkára, kalandra fel Kedves Franchise Partnereink!